Kämpar på

Trodde jag skulle komma igång med bloggandet igen men har ingen motivation att skriva.
Dagarna går, veckorna flyger fram och helt plötsligt är det ny månad.
Nu är det höstmånad men jag har verkligen njutit av den sista sommarvärmen och jag hoppas att det blir en bra höst med frisk luft fina färger på träden och sol.
Klarar inte riktigt av höstrusket ihop med det mörka då börjar jag tänka på saker som varit och aldrig blev och då blir jag deppig och börjar tänka på jobbiga saker. Redan nu klättrar jag på väggarna så det är skönt att jag gr på mina promenader. Det är så härligt att bara gå och låta tankarna liksom sväva fritt och då mår jag bättre. Min egentid så himla skönt.
Jag har hunnit med en del idag. Andra maskin tvätt är igång, diskmaskinen klar, men ska plockas ur. Hunnit med en timmes promenad och varit med på dotterns fotbollsträning.
Dottern har fått baka som hon har tjatat om så nu står muffinsarna i ugnen och är strax klara.
Kände mig välförtjänt av lite datortid.
Sambon är och grejar med traktorn eller nåt sånt, som jag inte alls har koll på ;)
Måndag imon då är det dags för jobb igen.
Den här veckan har jag medarbetarsamtal, tycker det är lite jobbigt, men jag har en bra chef så jag hoppas det blir lättpratat.
Utvecklingssamtal för sonen oxå och jobbmöte å kvällen senare i veckan. Mycket nu men ska bli skönt när det lugnar sig men sedan dyker det väl upp andra grejer. Ska kolla ugnen nu